18 Απριλίου 2015

Θέλω..

Και θέλω να ζήσω. Θέλω να περάσω ένα βράδυ με μια μεγάλη παρέα στην θάλασσα, τραγουδώντας, πίνοντας και κάνοντας όνειρα, χαζεύοντας την θάλασσα και τους περίεργους ρυθμούς της..
Θέλω να ερωτευτώ, να ζήσω αυτά που έχω ονειρευτεί όσο αφορά την αγάπη.. Θέλω να ξυπνάω και να κοιμάμαι μ' αυτή τη γλυκιά σκέψη του να έχεις κάποιον για σένα, να είμαι εγώ δικιά του κι αυτός δικός μου. Να του λέω τις πιο χαζές σκέψεις μου και να με παρηγορεί, να με προλαβαίνει πριν πέσω..
Να περάσω μία αξέχαστη νύχτα με φίλους, να τραγουδάμε και να παίζουμε σαν μικρά παιδιά μέχρι να μας βρει το ξημέρωμα. Να μη με νοιάζει το αύριο αλλά ή αιώνια στιγμή του "τώρα". 
Να δω όλες τις πτυχές της Αθήνας, από το πιο μικρό σοκάκι μέχρι το μεγαλύτερο δρόμο, από το πιο μικρό ψαγμένο μαγαζάκι κρυμμένο κάπου στο κέντρο μέχρι την μεγαλύτερη πολυεθνική..
Θέλω να φτιάξω το δικό μου διαμέρισμα, δε με νοιάζει αν θα είναι μικρό ή μεγάλο.. Θέλω να χωράει δύο άτομα, και πολλούς φίλους.. 
Να είναι μια "καταφύγιο" για εμένα κι εκείνον και να περνάμε τις νύχτες, τις γιορτές μαζί.. Αγκαλιά.. Βλέποντας μια ταινία ή παίζοντας ένα επιτραπέζιο ή ένα βιντεοπαιχνίδι.. Και να σκέφτομαι τα βράδια που δεν είναι κοντά μου, και να χάνομαι στις σκέψεις μου που πρωταγωνιστής θα είναι αυτός..
Θέλω να κάνω τη ζωή μου ένα όνειρο, και το όνειρο πραγματικότητα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου